DSpace JSPUI
O DSpace preserva e provê acesso fácil e aberto a todos os tipos de objetos digitais, incluindo: textos, imagens, vídeos e conjuntos de dados
Navegando por Autor Colnago, G. L.
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Data do documento | Título | Autor(es) | Tipo |
21-Mai-2015 | Oxidative stability and total lipids on thigh and breast meat of broilers fed diets with two fat sources and supplemented with conjugated linoleic acid | Zanini, S. F.; Colnago, G. L.; Bastos, M. R.; Pessotti, B. M. S.; Casagrande, Fernando Passon; Lima, V. R. | Artigo de Periódico |
21-Mai-2015 | Body Fat of Broiler Chickens Fed Diets with Two Fat Sources and Conjugated Linoleic Acid | Zanini, S. F.; Colnago, G. L.; Pessotti, B. M. S.; Bastos, M. R.; Casagrande, Fernando Passon; Lima, V. R. | Artigo de Periódico |